Gegarandeerd!

30% Besparing op uw Huidige Kosten voor Archiefopslag!

Kom erachter welke voordelen OASIS Group u kan bieden naast de 30% kostenbesparing door het formulier hieronder in te vullen.

Ontdek wat u nu kunt besparen

Maak kennis met de OASIS Group

Wij weten dat vertrouwen in een partner een cruciale rol speelt, vooral als het om uw archieven gaat. OASIS Group heeft al meer dan 20 jaar ervaring en expertise opgebouwd en is uw totaalpartner voor al uw wensen op het gebied van archief- en informatiebeheer. Wij bieden oplossingen die de volledige levenscyclus van een dossier dekken. Van digitale opslag tot online toegang en van gegevensbescherming tot veilige vernietiging. Wij kunnen elk archief opslaan, van één archiefdoos tot vele duizenden archiefdozen. Onze record centers zorgen voor de hoogst haalbare veiligheidsmaatregelen om uw archief te beschermen tegen brand en andere schades. Wij zijn er trots op gecertificeerd te zijn volgens diverse externe normen, waaronder ISO 27001, ISO 9001 en ISO 14001.

Bij ons staat de unieke benadering van archiefbeheer centraal en is maatwerk mogelijk. Omdat wij een totaalpakket aan oplossingen bieden, kunt u terecht bij één enkele leverancier voor archiefopslag en beheer tot scanprojecten en workflow automatisering.

Hoe wij u kunnen helpen:

  • Dynamische opslag voor actieve bestanden
  • Semi-statische opslag voor redelijk actieve bestanden
  • Langdurige opslag voor statische archieven
  • Scanning on demand
  • Bulk scanning
  • Onsite scanning
  • Vertrouwelijke vernietiging van documenten en nog veel meer

Het was mooi om te zien hoe het team van OASIS ons intern archief transformeerde naar een gestructureerd en geïndexeerd extern archief. Zoeken werd vinden. De ruimte die we eerder gebruikten voor de opslag van onze archieven kunnen we nu weer veel efficiënter inzetten.

Wacht niet langer en kom erachter hoeveel kosten we voor u kunnen besparen door ons formulier hierboven in te vullen.

* Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten.