OASIS Group

FAQ's

Kies uw onderwerp:

Het is gebruikelijk dat bedrijven opslagruimte ter beschikking stellen op doosniveau en onafhankelijke lijsten bijhouden van de items in de doos. Na verloop van tijd worden deze vaak losgekoppeld. We kunnen u helpen itemniveau lijsten te maken door middel van onze doosaudit, classificatie, en catalogiseringsdiensten. Vervolgens beheren wij deze gegevens op itemniveau in onze Plexus applicatie, waardoor deze onmiddellijk voor u beschikbaar zijn, en zorgen ervoor dat hetzelfde probleem zich in de toekomst niet meer voordoet.

Ja, als u dossiers moet indienen bij een nationale dataregister, kunnen wij u helpen de relevante dossiers te vinden, ze te classificeren volgens de indieningsnormen, ze te digitaliseren volgens de vereiste norm en ze namens u te uploaden.

Wanneer een bewaardatum is vastgelegd, laten wij het proactief weten als uw dossiers beschikbaar zijn voor vernietiging. Ons team kan u helpen bij de naleving en opstelling van bewaarstrategieën om dossiers te controleren en te bepalen welke dossiers voor vernietiging in aanmerking komen. Wij zullen geen enkel dossier in ons records center vernietigen zonder een schriftelijk verzoek van een bevoegd persoon. Wanneer het tijd is om uw dossiers te vernietigen, bieden wij veilige versnipperdiensten waarbij al het papierafval wordt gerecycled en voorzien van een certificaat van vernietiging.

Onze gespecialiseerde record centers zijn speciaal gebouwd en ontworpen met toonaangevende beveiligingsoplossingen. Uw gegevens worden bewaard onder gecontroleerde milieuomstandigheden en beschermd tegen brand met Inergen-gassystemen, die een doeltreffende brandonderdrukking bieden, zonder het risico van waterschade dat met sprinklersystemen gepaard gaat.

Ja, onze cloudgebaseerde Plexus applicatie is speciaal ontworpen voor onze klanten in de energiesector. Het systeem wordt standaard geleverd met een geografische interface, log (las/lis) en seismische (segy) viewers. Met Plexus kan uw organisatie papieren dossiers terugvinden en onmiddellijk diensten aanvragen, zoals opvragingen of scannen. Alle digitale dossiers kunnen, nadat ze gescand zijn, worden ingezien en gedownload.

Zeker. Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van alle soorten gegevens voor de energiesector. Naast de fysieke en digitale gegevens van uw organisatie kunnen wij ook geologische gegevens opslaan zoals kernmaterialen, boorgruis, tapes met boorputlogboeken en seismisch onderzoek, olie- en gasmonsters en zelfs speciale containers zoals kaartbuizen.

OASIS scant uiteenlopende soorten en formaten documenten, zoals brieven, juridische documenten en blauwdrukken.

Ja. OASIS biedt een online inventaris managementsysteem op maat, waarmee u direct toegang hebt tot uw dossiers.

Ons antwoord is in bijna alle gevallen, dat externe archiefopslag voordeliger is dan het zelf te doen. Interne archivering kost kantoorruimte, elektriciteit, verwarming en medewerkers die het archief beheren. Bovendien is in veel gevallen het interne archief niet beveiligd tegen inbraak, water- en brandschade en ongedierte. Tot slot is er meestal geen document management systeem aanwezig, waardoor de traceerbaarheid van dossiers kan ontbreken. Dus, externe archiefopslag is hoogstwaarschijnlijk voordeliger dan uw archieven op kantoor op te slaan.

OASIS voldoet aan alle veiligheidseisen, onze core business is namelijk archiefbeheer. Uw archief is bij ons in professionele handen zodat u zich kunt focussen op uw eigen business.

OASIS beveiligd haar archieven volgens de hoogste normen. Onze gebouwen zijn beveiligd tegen brand- en waterschade en ongedierte. Via ons eigen document management systeem kunt u snel uw archief doorzoeken en  documenten opvragen. Kortom, archiefopslag bij OASIS is veiliger dan intern archiefbeheer.

Bij OASIS staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat uit zich onder meer in onze certificaten. Deze certificaten laten niet alleen zien dat OASIS zich maximaal inspant voor haar klanten, maar getuigen er ook van dat OASIS continu bezig is om zichzelf en haar procedures te verbeteren.

OASIS is onder meer ISO-9001 gecertificeerd. Gekoppeld aan deze certificering voert OASIS voortdurend projecten uit om de kwaliteit van haar dienstverlening verder te blijven verbeteren.

Lees hier meer over de certificeringen van OASIS.

Vraag een offerte aan

Als u meer wilt weten over onze producten en diensten, neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers.

  • Diensten en oplossingen voor archief- en informatiebeheer
  • Digitale transformatie en cloudopslag
  • Veilige vernietiging van documenten
Offerte aanvragen