Leiderschap

Directieteam

Andy Upton

Interim Chief Executive Officer

Andy Upton

Interim Chief Executive Officer

Andy Upton trad in juni 2020 in dienst bij OASIS Group en werd in juli 2022 benoemd tot Interim Chief Executive Officer, nadat hij eerder de functie van Chief Operating Officer had vervuld. Hij heeft meer dan 20 jaar verschillende senior posities binnen de industrie bekleed en heeft met succes leiding gegeven aan zowel integratie- als transformatieprojecten in diverse Europese markten. Andy heeft een coöperatieve aanpak waarbij de klant centraal staat.

Ian O’Donovan

Chief Financial Officer

Ian O’Donovan

Chief Financial Officer

Ian O’Donovan is in juni 2018 bij OASIS Group in dienst getreden en is momenteel Chief Financial Officer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen en verder ontwikkelen van zowel de Finance en Accounting als de Corporate Development functies en werkt hij samen met de CEO en het managementteam bij de ontwikkeling en levering van strategische initiatieven.

Nick Knight

Chief Commercial Officer

Nick Knight

Chief Commercial Officer

Nick heeft veel ervaring in de RIM sector en heeft op verschillende afdelingen gewerkt, waaronder operations, business development en sales. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en commerciële strategie van OASIS Group. Hij werkt onvermoeibaar samen met zijn team om aan de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten te voldoen en deze te overtreffen. Hij managet de diverse behoeften van het internationale klantenbestand door middel van klantgerichte initiatieven.

Steve Townley

Chief Information Officer

Steve Townley

Chief Information Officer

Steve Townley werd in februari 2018 Teammember van de OASIS Group door de overname van Box-it UK Limited. Zijn rol is om stabiele, veilige, innovatieve en efficiënte technologische diensten te leveren die blijven voldoen aan de normen en verwachtingen van onze klanten. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het managen van technische teams in een breed scala van sectoren en heeft toezicht gehouden op de realisatie en uitvoering van vele bedrijfskritische technologische diensten.

Matt Thornton

Chief Development Officer

Matt Thornton

Chief Development Officer

Matt werkt sinds april 2020 bij OASIS en geeft richting aan de strategie voor bedrijfsontwikkeling, waarbij hij verantwoordelijk is voor het behalen van succesvolle resultaten voor belanghebbenden in het overnameproces. Voordat Matt bij OASIS kwam, bekleedde hij functies op het gebied van finance en corporate development bij Airbus Group, Lloyds Banking Group en DCC. Matt heeft een graad in Accounting van de Universiteit van Wales, Cardiff, en is Fellow van het Chartered Institute of Management Accountants.

Senior Leiderschapsteam

Conan Wade

Group Property and Facilities Director

Conan Wade

Group Property and Facilities Director

Conan Wade trad in juni 2017 in dienst bij OASIS Group en is momenteel werkzaam als Group Property and Facilities Director. In deze rol is hij verantwoordelijk voor strategisch vastgoedbeheer, leasemanagement, investeringsprojecten en faciliteitenbeheer voor de hele Group. Conan heeft een Master in vastgoed en facilitair management en heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de functiegroepen bouw, vastgoed en facilitaire dienstverlening en in projectfuncties.

Duncan Kuipers

Managing Director, Belgium & Netherlands

Duncan Kuipers

Managing Director, Belgium & Netherlands

Duncan is verantwoordelijk voor de vestigingen van de OASIS Group in België en Nederland. Hij zorgt ervoor dat zijn team over alle middelen beschikt om de strategische doelstellingen in de gehele BENE regio te realiseren. Voorafgaand aan zijn rol als Managing Director was Duncan General Manager van OASIS Group Nederland, waar hij met groot succes zorgde voor een hoge mate van operationele efficiëntie en klantenbinding.

Jim Byrne

Group Finance Director

Jim Byrne

Group Finance Director

Jim is in juni 2019 begonnen bij OASIS Group als Group Finance Director. Hij is verantwoordelijk voor de financiële afdeling. Jim is CGMA gekwalificeerd en zijn eerdere ervaring was bij Aramark als Business Services Director en daarvoor werkte hij bij diverse Aryzta bedrijven in Senior Finance, Operations en Management functies.

Konrad Rochalski

Managing Director, Poland

Konrad Rochalski

Managing Director, Poland

Konrad Rochalski is Managing Director van OASIS Group in Polen sinds de overname van ArchiDoc S.A. in 2019. Al 20 jaar wordt hij geassocieerd met de BPO-markt, het uitbesteden van (totale) bedrijfsprocessen. Als leider heeft hij strategische competenties opgebouwd op het gebied van moderne zakelijke diensten: scannen van grote hoeveelheden documenten, digitaal archief- en informatiebeheer, digitale postkamer oplossingen en het implementeren van digitale en geautomatiseerde workflows. Hij gelooft dat klantgerichtheid, technologie en dagelijkse innovaties, het juiste team van medewerkers en de beste prijs-kostenverhouding de factoren zijn van zakelijk succes.

Masha Munro

Group Director of Performance & Transformation

Masha Munro

Group Director of Performance & Transformation

Masha blijft verantwoordelijk voor FP&A-activiteiten, met name op het gebied van budgettering en financiële planning op korte en lange termijn, en ondersteunt daarnaast voortdurend het streven naar bedrijfsgroei en het identificeren van mogelijkheden voor verbeteringen en waardecreatie. In het bijzonder zal Masha de digitale optimalisatie van de processen van de OASIS Group helpen identificeren en stimuleren.

Nicola Simpson

Group Compliance & Audit Director

Nicola Simpson

Group Compliance & Audit Director

Nicola voegde zich in 2018 bij OASIS door de succesvolle overname van Box-it. In haar rol als Group Compliance en Audit Director is zij verantwoordelijk voor het waarborgen van de naleving van regelgeving, waaronder het monitoren en evalueren van bestaande en opkomende wet- en regelgeving die mogelijk van invloed kan zijn voor onze klanten.

Leden van de Raad van Bestuur

  • Grenville Turner – Voorzitter
  • Dennis Barnedt – Vicevoorzitter
  • Michal Chalaczkiewicz – Lid Raad van Bestuur
  • Pawel Czarnowski – Lid Raad van Bestuur