Diensten

Anonimiseren

Wij bieden diverse oplossingen voor het anonimiseren (en ook pseudonimiseren) en archiveren van alle soorten documenten.

Vraag een offerte aan

Met de invoering van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het noodzakelijk geworden om zorgvuldig en discreet om te gaan met persoonsgegevens. Door het anonimiseren van documenten zorgt u ervoor dat privacygevoelige gegevens niet meer zichtbaar zijn voor derden. OASIS maakt het anonimiseren van documenten gemakkelijk voor u.

Voordelen anonimiseren

Door het anonimiseren van alle soorten documenten helpen wij klanten om te voldoen aan de wetgeving en verhogen wij de operationele efficiëntie binnen hun organisatie.

Efficiëntere bedrijfsvoering

Vermijd de rompslomp van het handmatig anonimiseren van uw documenten dat heel secuur gedaan dient te worden en ook nog eens zorgt voor grote tijdsdruk bij uw medewerkers.

Bespaar kosten

Omdat we veel werk uit handen nemen en handmatige repeterende handelingen niet meer nodig zijn, die ook nog eens foutgevoelig zijn, bespaart u veel kosten.

Veilig anonimiseren

Wat het verzoek ook is, wij kunnen uw bestanden veilig en betrouwbaar anonimiseren. De privacygevoelige gegevens worden voorzien van een zwarte balk en zijn niet meer uit te lezen.

Voldoe aan regelgeving en voorkom boetes

Wij weten precies aan welke regelgeving u dient te voldoen met anonimiseren en met onze betrouwbare methodes vermijdt u datalekken en AVG boetes.

Efficiënte workflow

Ongeacht wat voor soort informatie het is, waar de informatie vandaan komt en waar het naartoe dient te gaan, met ingestelde regels of sjablonen is uw workflow naar wens te configureren.

Ontzorgen

Wij zorgen ervoor dat alle documenten, zowel grote als kleine hoeveelheden, op een correcte en veilige manier worden verwerkt zodat u zich bezig kunt houden met uw core business.

Anonimiseren – het proces

Onze software herkent automatisch gegevens zoals persoon- en adresgegevens, handtekeningen, rekening- en telefoonnummers en anonimiseert deze. Niet alleen teksten, maar ook foto’s en tekeningen worden gescreend.

De fysieke inzameling van informatie kan worden beheerd via de fysieke post, d.w.z. een postbus, of via een geplande ophaling bij uw kantoor of uw huidige leverancier.

Digitale informatie kan worden aangeleverd met behulp van SFTP, via een digitale bestandsoverdracht of via e-mail. Andere opties zijn ook mogelijk. Daarnaast hebben we een bewezen integratie met vele toonaangevende bedrijfssystemen.

Fysieke documenten worden na ontvangst voorbereid op digitalisering. Met behulp van onze uiterst moderne scanapparatuur kunnen onze scanning experts elk type document (bestanden, certificaten, boeken, manuscripten, tijdschriften, kranten en technische tekeningen) digitaliseren naar de juiste kleurresolutie en het juiste formaat.

Wij gebruiken Kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence) software om geautomatiseerd persoonsgegevens te identificeren, waarna ze via een verificatie tool gevalideerd kunnen worden.

Geanonimiseerde tekst is vervangen door een zwarte balk en niet geanonimiseerde tekst is in het bewerkte document nog steeds doorzoekbaar.

OASIS beheert de distributie van zowel fysieke als digitale documenten om ervoor te zorgen dat de informatie op het juiste moment door de juiste persoon wordt ontvangen.

Dit omvat; de distributie van elektronische informatie in uw bedrijfssystemen, het versturen van gegevens naar aangewezen personen voor verdere verwerking en via onze Omnidox software.

Uw digitale informatie wordt opgeslagen in onze zeer veilige Omnidox software waarbij de toegang via geautoriseerde gebruikersrechten wordt beheerd door uw aangewezen beheerders.

Fysieke gegevens worden opgeslagen in beveiligde regionale OASIS record centers.

Opties Anonimiseren

Onze zeer klantgerichte oplossingen kunnen volledig worden afgestemd op uw behoeften. Momenteel hebben we drie mogelijkheden om te anonimiseren.

Anonimiseren

Deze optie is geschikt als u een grotere hoeveelheid documenten digitaal wilt maken en anonimiseren of als u vanuit digitale bestanden wilt anonimiseren. Op deze manier kunt u complete archieven anonimiseren in één keer.

 

Anonimiseren on Demand

Deze optie is ideaal als u geen volledige archieven wilt anonimiseren, maar een gewenst dossier op aanvraag wilt ontvangen. Uw archieven slaan wij op in onze Records Centers en wanneer u dan een dossier nodig heeft, kunt u deze zowel als Scanning on Demand als ook met Anonimiseren on Demand aanvragen (een combi).

Hierdoor beschikt u over kosteneffectieve digitale kopieën van bestanden en documenten wanneer u deze nodig hebt.

Anonimiseren as a Service

Bij deze optie kunt u zelf in de “Cloud” uw documenten/ bestanden uploaden en via een verificatie tool kunt u de documenten zelf anonimiseren.

Wat onze klanten over ons zeggen

Dankzij de inzet en ondersteuning van OASIS is het digitaliseren van de papieren dossiers heel goed verlopen. Hierdoor is de patiëntenzorg niet belemmerd. Voor alle vragen was OASIS beschikbaar met een goed resultaat tot gevolg.

Marjan Duiven , Operationeel Leidinggevende polikliniek oogheelkunde Meppel

Lees de case study

We hebben een goede samenwerking waarbij OASIS goed heeft geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever. OASIS neemt verantwoordelijkheid en is een complexe uitdaging aangegaan. OASIS brengt het project tot een goed einde. Daar staan ze ook voor in, al kost het hun meer. Zij gaan voor een optimaal resultaat en hebben er een tevreden klant bij.

Martin Jochems , Informatieadviseur / Gemeentearchivaris voor Gemeente Apeldoorn

Lees de case study

Samen hebben wij een groot digitaliseringsproject gedaan met een positief resultaat!

Hetty Snijders , Teammanager Logistiek FB

Lees de case study

De digitale overgang is heel soepel verlopen. De gebruikers zijn nu heel gelukkig dat ze alles terug kunnen vinden met een muisklik. De gebruikers kunnen de documenten en tekeningen nu met een muisklik benaderen 24/7 vanaf elke locatie.

Jack de Koning , Adviseur en projectmanager/ De Koning Informatisering

Lees de case study

Anonimiseren FAQ’s

Ja. OASIS biedt een online inventaris managementsysteem op maat, waarmee u direct toegang hebt tot uw dossiers.

Bij OASIS staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat uit zich onder meer in onze certificaten. Deze certificaten laten niet alleen zien dat OASIS zich maximaal inspant voor haar klanten, maar getuigen er ook van dat OASIS continu bezig is om zichzelf en haar procedures te verbeteren.

OASIS is onder meer ISO-9001 gecertificeerd. Gekoppeld aan deze certificering voert OASIS voortdurend projecten uit om de kwaliteit van haar dienstverlening verder te blijven verbeteren.

Lees hier meer over de certificeringen van OASIS.

Op deze vraag kunnen wij u een kort en bondig antwoord geven: wij kunnen elk archief opslaan. Van één archiefdoos tot vele duizenden archiefdozen, OASIS is de beste oplossing als het gaat om archiefopslag. Onze klanten variëren van eenmanszaken tot multinationals of ministeries.

Als u op  zoek bent naar een veilige en betrouwbare partner om uw documenten op te slaan, dan heeft OASIS altijd de juiste oplossing voor uw wensen en eisen.

U hebt 24 uur per dag toegang tot uw media. Noodverzending van uw gegevens is mogelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op en kom erachter hoe OASIS u kan helpen met het anonimiseren van uw documenten/ bestanden.

Gebruik het onderstaande formulier om meer informatie aan te vragen over onze diensten voor Anonimiseren

Offerte aanvragen