Diensten

Gegevensbeheer

Controle over je gegevensbeheer

Offerte aanvragen

In een noodsituatie zijn gegevens niet de enige activa die gevaar lopen: verminderde productiviteit in combinatie met handelsderving en potentiële reputatieschade bedreigen ook je kortetermijndoelstellingen. Gegevensbeheerpraktijken, of meer specifiek het vermogen om gegevens snel en effectief te herstellen, is dan ook van vitaal belang voor elke organisatie van elke omvang.

Voordelen gegevensbeheer

OASIS kan je organisatie helpen te voldoen aan de regelgeving, waardevolle gegevens te optimaliseren en kosten te beheersen met onze oplossingen voor gegevensbeheer.

Voldoen aan wettelijke voorschriften

Optimaliseer de waarde van je gegevens

Kapitaal- en operationele kosten beperken

Focus op je belangrijkste bedrijfsbehoeften

Opties voor gegevensbeheer

Of je nu te maken hebt met bovenstaande problemen of best practices wilt implementeren om inbreuken op gegevensbeheer te beperken, OASIS kan je helpen met de beste oplossingen voor jouw behoeften:

Gegevens op media waarvan de herstelapplicatie of apparatuur verouderd is, kunnen worden gemigreerd naar modernere media.

Capaciteit om alle verzoeken voor gegevensherstel aan te kunnen, van noodgevallen tot het catalogiseren en onderhouden van een database met historische media.

Maak continu back-ups van je gegevens in de cloud en elimineer het gevaar van gegevensverlies.

Bescherm je organisatie tegen onvoorziene gebeurtenissen zoals natuurrampen, stroomuitval, virusuitbraken, ransomware-aanvallen, hardwarestoringen en menselijke fouten.

Capaciteit om gegevens te identificeren en te herstellen, geschikt voor juridische teams die snel en accuraat moeten reageren op veelvoorkomende e-Discovery-verzoeken.

Veilige, ultramoderne mediakluizen, speciaal ontworpen om je magnetische media, schijven, film of andere elektronische back-ups veilig te bewaren.

Sneller opvragen van gegevenstapes, waardoor snel data- en bedrijfsherstel mogelijk is.

Betrouwbare, veilige en kosteneffectieve rotatie van bedrijfskritische gegevenstapes.

Volledige bewakingsketen tijdens het hele rotatieproces, zodat onbevoegden op geen enkel moment toegang hebben tot je tapes.

Gegevens worden vervoerd in beschermde containers en in beveiligde voertuigen met GPS-tracking, totdat ze in onze geklimatiseerde, beveiligde mediakluis worden geplaatst.

Alle tapes zijn geïdentificeerd met een unieke barcode voor een volledig controletraject, zodat je altijd weet waar je informatie zich bevindt.

Begin je reis naar digitale transformatie

Neem vandaag nog contact met ons op als je wilt weten hoe OASIS je kan helpen bij je digitale transformatie.

Quote NL

Wat onze klanten over ons zeggen

Een bedrijf verkopen tijdens een pandemie was nooit de gemakkelijkste opgave, maar de professionele en transparante aanpak van OASIS heeft ervoor gezorgd dat alles zo soepel mogelijk is verlopen tijdens moeilijke tijden. Wij vertrouwen ons bedrijf van meer dan 40 jaar nu toe aan OASIS in de wetenschap dat het in goede handen zal zijn. Wij danken Matt en het team voor al het harde werk en wensen jullie het allerbeste voor de toekomst.

Simon Clarke , Directeur

Ik ben de afgelopen drie jaar door een aantal bedrijven benaderd om mijn interesse te wekken. Toen OASIS mij benaderde, gaf hun persoonlijke, vriendelijke en efficiënte aanpak de doorslag. Met name hun toezegging om de Box-it groep verder te laten groeien en te managen.

Box-it

We hebben een goede samenwerking waarbij OASIS goed heeft geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever. OASIS neemt verantwoordelijkheid en is een complexe uitdaging aangegaan. OASIS brengt het project tot een goed einde. Daar staan ze ook voor in, al kost het hun meer. Zij gaan voor een optimaal resultaat en hebben er een tevreden klant bij.

Martin Jochems , Informatieadviseur / Gemeentearchivaris voor Gemeente Apeldoorn

Lees de case study

Werken met externe ketenpartners vraagt om inzicht in informatie. Hiervoor moesten cliëntendossiers digitaal beschikbaar zijn. Daarnaast is het thuiswerken sterk toegenomen. De coronacrisis heeft het thuiswerken extra versneld.

Marcel Duffhuis , Projectleider Digitalisering

Lees de case study

Dankzij de inzet en ondersteuning van OASIS is het digitaliseren van de papieren dossiers heel goed verlopen. Hierdoor is de patiëntenzorg niet belemmerd. Voor alle vragen was OASIS beschikbaar met een goed resultaat tot gevolg.

Marjan Duiven , Operationeel Leidinggevende polikliniek oogheelkunde Meppel

Lees de case study

Samen hebben wij een groot digitaliseringsproject gedaan met een positief resultaat!

Hetty Snijders , Teammanager Logistiek FB

Lees de case study