OASIS Group, de grootste particulier eigendom informatiebeheer organisatie in Europa, kondigt met trots twee belangrijke aanwinsten aan voor haar Executive Team: David Reynolds als Chief Digital Officer en Jacqueline Bakker als Managing Director voor België en Nederland.

Als Chief Digital Officer zal David Reynolds zich richten op het verfijnen en verbeteren van de digitale mogelijkheden van OASIS Group, inclusief het digitale productaanbod van de organisatie. Zijn leiderschap zal innovatie stimuleren, de klantbeleving verbeteren en de digitale platforms van de groep versterken om te voldoen aan de veranderende marktvraag.

David komt naar OASIS Group van talentoplossingsbedrijf AMS, waar hij werkzaam was als Head of Digital Product and Strategy. Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende sectoren en regio’s heeft David consistent zijn vermogen aangetoond om digitale transformatie en productgroei te stimuleren.

Jacqueline Bakker, Managing Director BeNe, zal groei en operationele uitmuntendheid bevorderen in België en Nederland, gebruikmakend van haar uitgebreide expertise om de ambitieuze doelen van OASIS Group in de regio te ondersteunen.

Jacqueline komt naar OASIS Group van Euroflorist, waar zij de functie bekleedde van Managing Director, Central Europe, als onderdeel van hun Executive Team. Met bijna 20 jaar ervaring in leidinggevende en commerciële functies in verschillende sectoren staat Jacqueline bekend om haar klantgerichte aanpak en toewijding aan het creëren van een positieve werkomgeving.

OASIS Group CEO Eddie Aston uitte zijn enthousiasme over de nieuwe benoemingen: “Ik ben zeer verheugd om David en Jacqueline te verwelkomen in ons team, beiden zullen van cruciaal belang zijn voor het ondersteunen van de strategische groeiambities van OASIS Group.

“David’s expertise in het benutten van technologie om concurrentievoordelen te creëren zal essentieel zijn terwijl we navigeren door het snel veranderende marktlandschap. Zijn rol zal van onschatbare waarde zijn bij het bevorderen van de digitale oplossingen van OASIS Group en het omarmen van technologische innovatie ten behoeve van onze klanten.

“Evenzo zal Jacqueline’s leiderschap en commerciële expertise cruciaal zijn voor het stimuleren van onze groei in de BeNe-regio. Haar bewezen successen in het verhogen van de klanttevredenheid en het creëren van een positieve werkcultuur maken haar een onschatbare toevoeging aan het team. Ik ben ervan overtuigd dat we onder haar leiding aanzienlijke vooruitgang zullen boeken in onze activiteiten en klantrelaties in de regio.”

David en Jacqueline voegen zich bij een nieuw gestructureerd Executive team onder leiding van Eddie, wat de toewijding van het bedrijf aan innovatie, klantgerichtheid en het aantrekken van top talent weerspiegelt.

< Back to news & blog