Post Type: Persberichten

OASIS Group wint voor vierde jaar op rij nationale prijs

Omnidox, het door OASIS Group ontwikkelde Electronic Document and Records Management System (EDRMS), heeft voor het vierde jaar op rij de categorie Software Product of the Year gewonnen bij de Document Manager Awards.

Met de cloud-gebaseerde oplossing kan een organisatie al haar documenten tegelijkertijd raadplegen en gemakkelijk delen, altijd en overal. Het geeft zowel gerenommeerde internationale organisaties als kleine bedrijven toegang tot dezelfde toonaangevende technologie.

Met Omnidox kunnen klanten ook snel en gemakkelijk bestaande of nieuwe bedrijfsworkflows en back-officeprocessen (opnieuw) creëren, zonder dat er IT-middelen nodig zijn.

Door deze macht in handen van de gebruiker te leggen, wordt het inwerkproces aanzienlijk verkort. Hierdoor kunnen afdelingen, divisies en hele bedrijven sneller dan ooit tevoren overschakelen van papieren naar digitale processen.

Het omzeilen van de noodzaak van een interne IT-structuur of IT-ontwikkeling op maat betekent ook dat de klanten van OASIS Group hun kosten aanzienlijk kunnen verlagen en de potentiële ROI kunnen verhogen.

“We zijn allemaal verheugd dat we opnieuw deze ongelooflijke erkenning voor onze digitale softwareoplossing hebben gekregen. Omnidox zou niet bestaan zonder het harde werk en de expertise van ons toegewijde interne team en hun inzet om onze klanten altijd en overal het allerbeste te bieden. Dank aan al onze teamleden die hebben bijgedragen aan het winnen van deze onderscheiding.”

Steve Townley, Chief Information Officer van de OASIS Group

OASIS Group is de grootste particuliere aanbieder van informatiebeheer in Europa, met meer dan 1700 teamleden die actief zijn op meer dan 70 locaties in 6 landen.

Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe Omnidox 5 jouw bedrijf kan ondersteunen.

OASIS Group en Access nemen de activiteiten op het gebied van opslag van fysieke activa en bedrijfsdiensten van CGG Smart Data Solutions over

Naar verwachting zal de deal het aanbod voor klanten in de energiesector versterken

SWORDS, Ierland en WOBURN, Massachusetts, 15 maart 2022 /PRNewswire/ — OASIS Group, de grootste particuliere aanbieder van informatiebeheer in Europa, en Access, ’s werelds grootste particuliere, geïntegreerde informatiebeheerdiensten, kondigen vandaag gezamenlijk de overname aan van de Europese en Noord-Amerikaanse activiteiten op het gebied van opslag van fysieke activa en bedrijfsdiensten van CGG Smart Data-oplossingen.

De deal omvat de overname van vier faciliteiten door OASIS in Europa van Access, naast de overname door Access van diverse Noord-Amerikaanse faciliteiten. Alle faciliteiten blijven zich bezighouden met de opslag en het beheer van ondergrondse rots- en vloeistofmonsters, papier- en magnetische activa, en de toegang tot complexe digitale gegevensstructuren via de overgenomen PleXus-oplossing.

We zijn verheugd om klanten en teamleden van Smart Data Solutions te mogen verwelkomen bij OASIS Group. De specialistische technische kennis van de divisie en focus op het leveren van innovatieve oplossingen als PleXus zullen ons aanbod aan onze klanten in de energiesector versterken.”

aldus Nicholas Knight, CCO van OASIS Group

Gezien hun jarenlange strategische samenwerking en gezamenlijke focus op het beheer van gegevens en informatie, zullen OASIS en Access een uitstekende plek bieden voor de opslag van fysieke activa en diensten van slimme gegevensoplossingen. Ik verwacht dat de overnemende partners het dienstenaanbod zullen blijven uitbreiden en ontwikkelen om de behoeften van alle klanten in de toekomst optimaal te bedienen.”

aldus Sophie Zurquiyah, CEO van CGG

Access en OASIS Group ondersteunen samen al decennia klanten in de energie-industrie en begrijpen de complexiteit van activa die gepaard gaan met het beheer van specialistische gegevens en informatie. De overname van de faciliteiten van Smart Data Solutions en teamleden weerspiegelt de respectieve toezeggingen van onze bedrijven om klanten over de hele wereld te helpen de kracht van hun informatie te benutten door middel van innovatieve technologieën.”

aldus Ken Davis, CEO van Access

Deze transactie markeert respectievelijk de 180ste en de 55de succesvolle overname voor Access en de OASIS Group.

Over OASIS Group

OASIS Group, de grootste particuliere aanbieder van informatiebeheer in Europa, biedt klanten sinds 1999 veilige oplossingen voor opslag en beheer van informatie. OASIS, opgericht in Dublin, Ierland, heeft zich sindsdien internationaal uitgebreid en is momenteel actief in 6 Europese landen, met meer dan 1700 teamleden en meer dan 11.500 klanten. Met een bewezen staat van dienst als het gaan om de ontwikkeling van bekroonde oplossingen voor informatiebeheer, werd de Omnidox Suite van OASIS onlangs bij de prestigieuze DM Awards uitgeroepen tot ‘Softwareproduct van het jaar’ voor het derde jaar op rij. Ga voor meer informatie naar www.OASISGroup.com

Over Access:

Access is de grootste particuliere dienstverlener op het gebied van informatiebeheer wereldwijd, met activiteiten in de Verenigde Staten, Canada, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Access levert transformatieve diensten, expertise en technologieën om organisaties efficiënter en meer conform te maken. Met Access kunnen bedrijven hun essentiële bedrijfsinformatie beheren en activeren via externe opslag- en informatiebeheerdiensten, scan- en digitale transformatieoplossingen, documentbeheersoftware en veilige vernietigingsdiensten. Access is 12 keer opgenomen in de Inc. 5000, de ranglijst van de snelst groeiende particuliere bedrijven in de VS. Ga voor meer informatie over Access AccessCorp.com.

OASIS Group rondt overname af van KPN’s divisie Media Transport en Storage Services

OASIS Group, de grootste privé aanbieder van Records and Information Management (RIM) in Europa, kondigde vandaag aan dat het de overname van KPN’s Media Transport and Storage Services divisie in Nederland heeft afgerond.

“Ik ben zeer verheugd de teamleden en klanten van KPN media transport en opslag in de OASIS Group te verwelkomen. Met deze overname geeft OASIS aan zijn gevestigde mediatape-diensten in heel Europa te willen versterken,” aldus Matt Thornton, Director of Corporate Development bij OASIS Group.

Wanneer de overname afgerond is, zal de divisie Media Transport en Storage Services van KPN opgaan in OASIS Data & Document Management Netherlands BV.

Deze transactie betekent de 54e succesvolle overname voor OASIS Group.

Media Contact:

Jade Miles
Directeur Groep Marketing, PR en Communicatie
jmiles@oasisgroup.com
+353 (0)1 866 6317

OASIS Group voltooit de eerste overname van het jaar

OASIS Group, de grootste leverancier van archief- en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft vandaag de overname aangekondigd van NETarchief, de archiefbeheerdivisie van Van’t Net Archiefbeheer B.V.

Het in Nederland gevestigde opslagbedrijf NETarchief werd in 1998 opgericht om naast de gevestigde verhuisactiviteiten ook diensten voor archiefopslag aan te bieden. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal OASIS Group de archiefbeheeractiviteiten van NETarchief integreren met die van OASIS Data & Document Management Netherlands B.V.

De omgeving van de werkplek verandert in een rap tempo. Regelgeving wordt steeds strenger, vooral op het gebied van privacy. En met meer klanten die ervoor kiezen om vanuit thuis te blijven werken, vonden we het integreren van onze archiefdiensten met OASIS Group de meest logische stap voor ons en onze klanten.

Gerry Hulshoff, aandeelhouder van NETarchief

Als gespecialiseerde aanbieder van oplossingen voor archief- en informatiebeheer bevindt OASIS Group zich in een unieke positie om klanten te ondersteunen gedurende de levenscyclus van gegevens.

OASIS Group, actief in heel Europa, biedt klanten een complete dienstenaanbod voor data- en informatiebeheer, variërend van opslag van documenten en data, scannen en digitaliseren, opslag in de cloud, tot en met het versnipperen en vernietigen van data.

Ondanks de pandemie werkt het acquisitieteam samen met bedrijfseigenaren in heel Europa die streven naar een soepele overgang. We zijn blij met de overname van NETarchief inclusief het klantenbestand en we kijken ernaar uit hen bij OASIS te verwelkomen.

Matt Thornton, Director Corporate Development bij OASIS Group

Deze transactie markeert de 51ste succesvolle overname van OASIS Group.

Media Contact:

Jade Miles
Group Marketing Manager
jmiles@oasisgroup.com
+353 (0)1 866 6317

OASIS Group bereikt mijlpaal met 50ste overname van Archive Management Systems Limited (AMS)

OASIS Group, één van de grootste leveranciers van archief- en informatiebeheer in Europa, heeft vandaag de overname aangekondigd van Archive Management Systems Limited (AMS) dat in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is.

Het akkoord werd op vrijdag 23 oktober bereikt en markeert als 50ste overname een belangrijke mijlpaal voor de OASIS Group.

We zijn verheugd dat AMS onze 50ste overname tot nu toe vertegenwoordigt”, aldus Espen Halvorsen, CEO van de OASIS Group. “De oprichters hebben de afgelopen 40 jaar een solide bedrijf opgebouwd en samen hebben we een kans gezien voor OASIS om het serviceaanbod aan klanten te verbeteren via onze bekroonde Omnidox software.

Espen Halvorsen, OASIS Group CEO

Met meerdere nieuwe initiatieven en een duidelijk ontwikkeltraject dat is afgestemd op de veranderende zakelijke markt, blijft OASIS Group investeren in nieuwe en opkomende technologieën.

We hadden niet de verwachting dat het verkopen van een bedrijf tijdens een pandemie de gemakkelijkste opgave zou zijn, maar de professionele en open aanpak van OASIS zorgde ervoor dat de overname ondanks deze moeilijke periode soepel is verlopen. We vertrouwen nu ons bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring toe aan OASIS in de wetenschap dat het in goede handen zal zijn.

Simon Clarke, directeur AMS

Over OASIS Group

OASIS Group biedt klanten sinds 1999 veilige oplossingen voor archief- en informatiebeheer. OASIS, opgericht in Dublin, Ierland, is sindsdien internationaal uitgebreid en is momenteel actief in 6 Europese landen, heeft meer dan 1.700 werknemers in dienst en bedient meer dan 10.000 klanten.

Media Contact:

Jade Miles
Group Marketing Manager
jmiles@oasisgroup.com
+353 (0)1 866 6317

Nieuwe Grote release van EDRMS ‘Omnidox’ van OASIS Group stelt gebruikers in staat om backoffice processen te automatiseren

OASIS Group, één van de grootste aanbieders op het gebied van dossiers en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft de introductie aangekondigd van de 5e generatie van het veel bekroonde elektronische document en record management systeem (EDRMS) Omnidox.

We zijn heel enthousiast over de introductie van de 5de generatie van Omnidox op de Europese markt en we zijn ervan overtuigd dat deze software een revolutie ontketent voor elk aspect van de klantbeleving.

Espen Halvorsen, Chief Executive Officer bij OASIS Group

De technologische vooruitgang heeft een revolutionaire invloed gehad op zowel de gebruikerservaring in Omnidox 5 als op de functionaliteiten die beschikbaar zijn voor de eindgebruiker. De échte waarde van de nieuwste generatie van het Omnidox Cloud Platform schuilt in de mogelijkheid voor bevoegde gebruikers om snel backoffice processen of verschillende zakelijke workflows te automatiseren.

Doordat de gebruiker meer zeggenschap krijgt, wordt de leercurve minder steil en kunnen afdelingen, divisies en hele organisaties sneller dan ooit overstappen van papieren processen naar digitale processen. Omdat bovendien geen interne IT configuratie of IT maatwerk nodig is, neemt het potentiële rendement voor klanten van OASIS Group alleen maar toe.

Tijdens het ontwikkelingsproces was het heel belangrijk om een consumentachtige beleving te creëren voor zakelijke gebruikers en tegelijkertijd de leverbaarheid van uitgebreide hulpmiddelen voor het analyseren van bedrijfskritische informatie te waarborgen.

Steve Townley, directeur technologie bij OASIS Group

Over OASIS Group

OASIS is gevestigd in Dublin, Ierland en beschikt over vestigingen in heel Europa. Het bedrijf bedient zijn klanten al sinds 1999. De bedrijfsgroep biedt werkgelegenheid aan meer dan 750 medewerkers en levert diensten aan meer dan 8.000 klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder de financiële en juridische sector, gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs.

Media Contact:

Jade Miles
Group Marketing Manager
jmiles@oasisgroup.com
+353 (0)1 866 6317

OASIS Group versterkt aanwezigheid in Schotland

OASIS Group, een van de grootste aanbieders in Europa op het gebied van archief- en informatiebeheer (Records and Information Management, RIM), heeft de overname bevestigd van de Box-it Scotland-franchise in Spittalrigg, East Lothian. Deze Box-it-franchise is de 8e die is overgenomen door OASIS Group. De transactie vond plaats op 28 februari.

OASIS Group richt zich in 2020 vooral op een snelle uitbreiding van onze informatiebeheerdiensten, zodat we onze klanten meer kunnen bieden. We zijn enthousiast dat we nog een Box-it-franchise onder het OASIS Group-merk hebben kunnen brengen, zodat we onze aanwezigheid in Schotland kunnen blijven versterken.

Espen Halvorsen, CEO van OASIS Group

Deze transactie is de 49e overname door OASIS Group.

Over OASIS Group

Het in 1999 opgerichte OASIS heeft zijn hoofdkantoor in de Ierse hoofdstad Dublin en verschillende vestigingen verspreid binnen de EU. De organisatie heeft meer dan 700 teammembers en werkt voor meer dan 8000 klanten in verschillende sectoren, zoals financiën, juridische zaken, gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Voor het tweede aaneensluitende jaar stond OASIS Group op de ‘2018 Inc. 5000 Europe’-lijst van de snelst groeiende privébedrijven in Europa.

Media Contact:

Jade Miles
Group Marketing Manager
jmiles@oasisgroup.com
+353 (0)1 866 6317

OASIS Group versterkt haar Positie op de Nederlandse Markt met Recente Overnames

OASIS Group, één van de grootste leveranciers van archief- en informatiebeheer (RIM) in Europa, is verheugd de afronding van twee overnames in Nederland te kunnen melden.

Begin april heeft OASIS de overname afgerond van De Graaf Archief beheer B.V., gevestigd in Purmerend bij Amsterdam, van de De Graaf Groep B.V.

In mei heeft OASIS de overname afgerond van Dataspace Nederland B.V., gevestigd in Eindhoven. Deze recente overname betekent een uitbreiding van de geografische dekking van de OASIS Group naar de regio Noord-Brabant, een regio waar OASIS al enige tijd belangstelling voor heeft.

Deze overnames geven ons een solide positie in een geweldige markt die ons in staat stelt het brede scala aan diensten te leveren dat wij onze klanten bieden. Wij heten onze nieuwe klanten en teammembers van harte welkom bij OASIS.

Espen Halvorsen, CEO van OASIS Group

Met een uitgebreid dienstenpakket voor archief- en informatiebeheer, van complexe archiveringsoplossingen tot AVG Readiness, markeren deze transacties de 42e en 43e succesvolle overnames voor OASIS Group.

Over OASIS Group

OASIS bedient klanten sinds 1999 en heeft haar hoofdkantoor in Dublin, Ierland, met vestigingen in de hele EU. Het bedrijf heeft 650 teammembers in dienst en levert diensten aan meer dan 8.000 klanten in verschillende sectoren, waaronder de financiële sector, de juridische sector, de gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs. Voor het tweede opeenvolgende jaar werd OASIS Group bekroond met een positie op de ‘2018 Inc. 5000 Europe’ lijst van snelst groeiende particuliere ondernemingen in Europa.

Media Contact:

Jade Miles
Group Marketing Manager
jmiles@oasisgroup.com
+353 (0)1 866 6317