Dit jaar is het thema van de Business Continuity Awareness Week 2023 ‘Aan de slag met weerbaarheid’. Dit jaar kijken we naar verschillende elementen die de bedrijfscontinuïteit ondersteunen. Tot nu toe hebben we deze week op onze blog gepost over cyberweerbaarheid en weerbaarheid van de toeleveringsketen.

Vandaag geeft Fabienne Caers – Operations Manager in België – een overzicht van hoe zij en haar team bedrijfscontinuïteit ondersteunen binnen hun operationele functies.

Toen corona een ernstig probleem werd en de wereld op slot ging, toonden onze operationele teamleden een enorme veerkracht. Niemand wist hoe erg de situatie zou worden, maar het operationele team heeft toch alles in het werk gesteld om overal waar het veilig en legaal was naar onze Recordcenters te komen om ervoor te zorgen dat onze klanten werden geholpen. We bevonden ons op onbekend en ongekend terrein, maar we hebben ons door de regels en beperkingen heen geslagen en het als team voor elkaar gekregen.

In dit soort situaties is risicobeheer van het grootste belang. Onze teamleden moeten het gevoel hebben dat OASIS Group achter hen staat, dat hun welzijn heeft de hoogste prioriteit heeft. Wij luisterden naar de zorgen van onze teamleden en zijn een dialoog aangegaan om de juiste maatregelen te nemen zodat zij zich goed konden voelen over hun werk.

Ik zag hoe ver flexibiliteit kan gaan, hoe onze teamleden zich aanpasten in een onzekere wereld en als team hun verantwoordelijkheid namen. Dit is een grote geruststelling voor eventuele toekomstige uitdagingen.

Fabienne Caers, Operations Manager – OASIS Group

Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@oasisgroup.com. Of klik hier voor meer informatie over de normen die wij hanteren op onze Compliance-webpagina.

< Back to news & blog