Met de opkomst van hybride werken en hotdesking is de traditionele kantooromgeving aanzienlijk veranderd. Naarmate organisaties zich aanpassen aan deze nieuwe permanente manieren van werken, wordt de behoefte aan efficiënt documentbeheer nog crucialer. Scannen en BPO (uitbesteding van bedrijfsprocessen) kunnen tijd- en kostenbesparingen opleveren voor hybride werk- en hotdesking-omgevingen.

Door documenten te scannen, hebben werknemers overal toegang tot belangrijke informatie, ongeacht hun fysieke locatie. Bij OASIS bieden we online portals om altijd en overal toegang te hebben tot je gegevens en informatie. Op kantoor, thuis of onderweg: gescande documenten kunnen veilig worden opgeslagen in digitale archieven en indien nodig worden geraadpleegd, wat naadloze samenwerking en het delen van informatie bevordert.

Daarnaast maakt het scannen van documenten het mogelijk om papieren processen om te zetten in digitale workflows. Documenten kunnen elektronisch worden vastgelegd, geïndexeerd en doorgestuurd, waardoor handmatige verwerking wordt verminderd en goedkeuringsprocessen worden gestroomlijnd. Dit verhoogt de productiviteit en efficiëntie en zorgt ervoor dat het werk vlot doorgaat, ongeacht waar teamleden werken en op welke uren ze werken.

Hotdesking en hybride en vereisen vaak gedeelde werkruimten.  Hierdoor is er vaak beperkte opslagcapaciteit beschikbaar. Door documenten te scannen en om te zetten naar digitaal formaat kunnen organisaties de behoefte aan fysieke opslagruimte aanzienlijk verminderen. Hierdoor kunnen kantoren beter worden gebruikt en ontstaat een rommelvrije, opgeruimde en efficiënte werkruimte.

Door niet-kerntaken zoals het scannen en beheren van documenten uit te besteden aan een vertrouwde partner, kunnen organisaties waardevolle middelen vrijmaken en zich richten op hun kernactiviteiten. Professionele scanbedrijven bieden complete documentvoorbereiding, scannen, indexeren en beheren, zodat je verzekerd bent van hoogwaardige output en tijdige efficiëntie.

Nu hybride werken en hotdesking de norm worden, mag het belang van effectief documentbeheer niet worden onderschat. Als je meer wilt weten over hoe het scannen van documenten en het uitbesteden van bedrijfsprocessen je organisatie kunnen ondersteunen, neem dan vandaag nog contact op met ons team via info@oasisgroup.com

Vergeet niet dat de toekomst van werk er al is, met efficiënt documentbeheer als de sleutel om voorop te blijven lopen!

About the author

In mijn rol als Group Marketing Manager ondersteun ik alle teamleden en de organisatie om het merk op de juiste manier te marketen, promoten en vertegenwoordigen als de Europese leider in informatiemanagement.

Ik creëer en beheer campagnes in alle bedrijfstakken en sectoren voor zowel nieuwe als bestaande klanten in alle regio’s, waarbij ik het volledige dienstenaanbod samenvat, inclusief onze bekroonde Omnidox-suite.

< Back to news & blog