We zijn blij dat we acht van onze teamleden op dinsdag 13 juni 2023 kunnen aanmoedigen tijdens het Business Fives Southampton-voetbaltoernooi.

De Business Fives zijn trots op drie kernprincipes:

1. Teambuilding

Door gebruik te maken van een nationale obsessie − voetbal − moedigen we actief alle niveaus aan om mee te doen, om gezondheid, conditie, welzijn en betrokkenheid bij de gemeenschap te bevorderen.

Wakker in aanloop naar het evenement het enthousiasme aan op kantoor en versterk de banden binnen uw team door de kracht van voetbal.

2. Fondsenwerving

Business Fives heeft meer dan 440.000 pond opgehaald voor goede doelen en heeft als doel om de komende vijf jaar meer dan 1 miljoen pond op te halen.

3. Netwerken

Business Fives heeft een nieuwe, spannende sfeer en netwerkmogelijkheid gecreëerd voor professionals om nieuwe connecties te ontmoeten en tegelijkertijd een actieve levensstijl te stimuleren door middel van voetbal.

Als aanvoerder van ons 5-tegen-5-voetbalteam op het Business Fives-toernooi heb ik gezien dat ons succes op het veld niet alleen te maken heeft met individuele vaardigheden, maar ook met hoe goed we als team samenwerken.  We nemen onze vastberadenheid, ons strategisch denken en ons onophoudelijke streven naar uitmuntendheid mee uit het recordcenter.  Nu de dinsdag nadert, hebben we enorm veel zin om het veld op te stappen, klaar om onze gezamenlijke kracht te laten zien en met trots de OASIS Group te vertegenwoordigen.

Duncan Critchley, opzichter locatie Winchester OASIS Group

We wensen jullie allemaal heel veel succes op de Business Fives en vooral veel plezier!

Update

Team OASIS heeft de competitie niet gewonnen, maar iedereen steunde elkaar en vond het leuk.

De jongens hebben een mooie prestatie geleverd, ze mogen trots zijn op zichzelf. We hebben allemaal genoten van het toernooi ondanks dat het weer een uitdaging was. We hebben goed samengewerkt als team. Met een beetje oefening vooraf en koelere omstandigheden zouden we nog wel een keer meedoen. Al met al was het een geweldige teambuildingmiddag.

Teamleider Duncan

Achterste rij, L-R: Darren Elliot, William Asare-Askoto, Callum Smith-Batchelor, Daniel Lewczuk, Tom Wharton, Chris Winstanley
Voorste rij, L-R: Imre Matka, Duncan Critchley, Steve Jenks
< Back to news & blog