• Nieuws

OASIS Group benoemt Eddie Aston tot CEO

By Jade Miles | 18 mei 2023

Dublin, Ierland (18 mei 2023) – OASIS Group, de grootste particuliere informatiebeheerorganisatie van Europa, kondigde vandaag aan dat Eddie Aston is benoemd tot de nieuwe Chief Executive Officer van de Group met ingang van 16 mei 2023. Deze verandering in leiderschap komt op het moment dat de Group zich voorbereidt op de volgende fase in haar groeiverhaal.

Aston brengt een schat aan ervaring en expertise mee op leidinggevend niveau in de zakelijke dienstverlening, logistiek en transport. Hij heeft verschillende succesvolle leidinggevende functies bekleed bij complexe start-ups, integraties en bedrijfsoptimalisaties in verschillende industriesectoren, waaronder CEO-rollen bij DHL en meest recent als CEO UK & Europe bij Genesee & Wyoming Inc.

“Ik ben erg blij dat ik ben aangesteld om de OASIS Group te leiden. Het is een bedrijf met een indrukwekkende Europese voetafdruk, een getalenteerd team en een benijdenswaardige reputatie als leider in informatiebeheer. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van onze mensen en de kracht van onze klantrelaties, die een sterke basis vormen waarop we de komende jaren kunnen voortbouwen.”

Eddie Aston, CEO van de OASIS Group

De benoeming van Aston komt tijdens een periode van indrukwekkende groei voor de OASIS Group, waarin de organisatie steeds meer klanten heeft weten te interesseren in haar oplossingen voor digitaal informatiebeheer. 

We zijn verheugd Eddie Aston te verwelkomen als onze nieuwe Chief Executive Officer. Eddie is een bewezen leider met een sterke staat van dienst in het leveren van positieve resultaten voor teamleden en klanten naast aanzienlijke waardecreatie voor aandeelhouders. Onze Raad van Bestuur is van mening dat Eddies ervaring en expertise van groot belang zullen zijn om de OASIS Group naar de volgende groeifase te leiden. Ik wil ook van deze gelegenheid gebruikmaken om Andy Upton te bedanken voor zijn leiderschap bij OASIS.”

Siegfried Heimgaertner, voorzitter van de OASIS Group

Aston volgt Andy Upton op, die sinds het vertrek van de voormalige CEO van de OASIS Group in juli 2022 fungeert als Interim Chief Executive Officer. Andy keert terug naar zijn functie als Chief Operating Officer.

We zijn blij dat we zeer getalenteerde teamleden binnen onze Group hebben en ik ben ervan overtuigd dat we met de benoeming van Eddie goed gepositioneerd zijn om onze groeiplannen te blijven uitvoeren.”

Andy Upton, COO van de OASIS Group

< Back to news & blog