• Nieuws

OASIS Group benoemt nieuwe CEO

By Jade Miles | 13 juni 2019

OASIS Group, een van de grootste leveranciers op het gebied van Records and Information Management (RIM) in Europa, heeft zijn nieuwe CEO benoemd. Espen Halvorsen, momenteel Interim CEO van de organisatie, heeft de positie van Chief Executive Officer van OASIS Group per direct aanvaard.

Espen brengt uitgebreide ervaring en respect binnen de RIM industrie met zich mee. Voordat Espen in 2018 bij OASIS Group kwam, bekleedde hij verschillende senior managementposities in de industrie, waaronder bij Recall als Global Vice President Business Development, President Emerging Markets Asia, Vice President Sales Europe en verschillende General Manager posities in het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Duitsland.

De Raad van Bestuur heeft een grondige selectieprocedure uitgevoerd. Dankzij dit proces en de effectieve wijze waarop Espen de afgelopen maanden de organisatie heeft geleid, bestond er voor ons geen twijfel dat hij de juiste leider is voor deze organisatie. Wij zijn dan ook verheugd de beslissing te kunnen aankondigen om hem te benoemen tot Chief Executive Officer van OASIS Group.

Grenville Turner, Voorzitter van de OASIS Group

Over OASIS Group

OASIS bedient klanten sinds 1999, met het hoofdkantoor in Dublin, Ierland en vestigingen in de hele EU. De organisatie heeft 650 teamleden in dienst en levert diensten aan meer dan 8.000 klanten in verschillende sectoren, waaronder de financiële sector, de juridische sector, de gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs. Voor het 2e opeenvolgende jaar werd OASIS Group bekroond met een positie op de ‘2018 Inc. 5000 Europe’ lijst van snelst groeiende particuliere ondernemingen in Europa.

< Back to news & blog