OASIS Group, de grootste particuliere aanbieder van informatiebeheer in Europa, heeft aangekondigd hoofdsponsor te willen worden van de IRMS-conferentie in 2023.

De IRMS-conferentie vindt plaats van 14 t/m 16 mei in het Kimpton Clocktower Hotel in Manchester. Elk jaar brengt dit invloedrijke evenement ongeveer 400 professionals samen van een groot aantal organisaties uit de informatiebeheersector in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Ons gevarieerde evenementenprogramma omvat een toonaangevende break-outsessie met Chris Russell, hoofd gegevensbescherming, informatierechten en DPO bij Post Office, getiteld ‘Hoe kunt u succesvol samenwerken als de regels verscheurd zijn?’.

Tijdens deze sessie bespreekt Chris zijn ervaring met het leveren van succesvolle dossier- en informatiebeheerprojecten in een snelle, zeer nalevende en steeds veranderende instelling waar samenwerking van vitaal belang is.

OASIS organiseert ook een meer ontspannen netwerkavond tijdens de Sunday Social op 14 mei. Dit ontspannen evenement omvat een welkomstborrel, een dinerbuffet, bingospelletjes en Blankety Blank met dragperformer Narcissa Nightshade.

In de OASIS Hive, die zich tijdens het evenement in de expositiehal bevindt, kunnen bezoekers de tijd nemen om te ontspannen, te socializen en te snuffelen in een minibibliotheek met een Manchester-thema.

Kerry Blinston, Interim Managing Director UK & Ireland bij de OASIS Group: “Het is een groot genoegen voor de OASIS Group om dit jaar terug te keren naar IRMS met een gevarieerd en leuk evenementenprogramma. OASIS en IRMS – twee toonaangevende spelers in de Europese informatiebeheersector – vormen een perfecte combinatie, dus hoofdsponsor zijn van het evenement van dit jaar is uitermate toepasselijk.”

Omdat IRMS in 2023 40 jaar bestaat, is het thema voor de conferentie van dit jaar Embracing a New Information Generation. Het evenement richt zich op nieuwe mensen, nieuwe vaardigheden, nieuwe manieren van werken en nieuwe technologieën die allemaal een sleutelrol zullen spelen in de wereld van informatiebeheer in de komende jaren.

Het evenementenprogramma omvat sprekers, praatsessies en netwerkmogelijkheden, allemaal gericht op de nieuwste denkwijzen, innovaties in de sector en best practices van organisaties van wereldklasse.

< Back to news & blog