OASIS Group is trots om Records Management Product of the Year te hebben gewonnen bij de Document Manager Awards 2023 voor ons innovatieve Plexus-platform.

Plexus is een op de cloud gebaseerd platform dat specifiek is ontworpen voor de energiesector. Het maakt gebruik van intuïtieve functies om de waarde van de gegevens van onze klanten te maximaliseren, waaronder kaart- en tekstzoekfunctionaliteit en gestroomlijnde digitaliseringsopties.

Ik ben absoluut verheugd dat Plexus is uitgeroepen tot Records Management Product of the Year. Deze overwinning is een fantastische bevestiging van de voortdurende toewijding van OASIS Group om aan de gevarieerde behoeften van onze klanten te voldoen, en een erkenning van de vaardigheid en expertise van ons team van technische specialisten.

– Steve Townley, Chief Information Officer bij OASIS Group 

“De diepgaande kennis van ons team van de energiesector, gecombineerd met tientallen jaren expertise op het gebied van sectorregelgeving en informatiemanagement, heeft het mogelijk gemaakt een unieke en uitgebreide softwareoplossing te bouwen die tegemoetkomt aan de specifieke behoeften van onze klanten in de industrie.

We zijn allemaal verheugd dat deze oplossing is erkend tijdens de Document Manager Awards van dit jaar.

– Christine Booton, Strategisch Accountmanager bij OASIS Group

De Document Manager Awards, die dit jaar voor de 17e keer worden uitgereikt, laten de pioniers van de informatiebeheerbranche zien, erkennen en belonen.

We zijn ook onzettend  blij dat Omnidox AP is uitgeroepen tot runner up voor Accounts Payable / Invoicing Product of the Year bij de awards.

OASIS Group is de grootste particuliere aanbieder van informatiemanagement in Europa, met meer dan 1.700 teamleden die actief zijn op meer dan 70 locaties in 6 landen.

Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe Plexus, Omnidox AP of een van onze exclusieve softwareoplossingen uw bedrijf kan ondersteunen.

About the author

Als Communications Manager voor OASIS Group zorg ik ervoor dat onze klanten, teamleden en het grote publiek op de hoogte worden gehouden. Denk hierbij aan het delen van nieuws over onze succesverhalen en prestaties, het managen van operationele updates en teamleden een podium geven om ervoor te zorgen dat iedereen zich gehoord voelt.

< Back to news & blog