Diensten

Tapes Herstellen en Converteren

OASIS is één van de slechts drie bedrijven in de EU die maximaal dataherstel bieden bij het herstellen en converteren van oude tapes naar een leesbaar alternatief.

Vraag een offerte aan

U kunt met alle soorten verzoeken voor dataherstel terecht bij onze deskundige herstel en conversie experts. Van spoedeisende zaken tot het catalogiseren en onderhouden van een database met historische media. Het is zelfs mogelijk om gegevens om te zetten die afkomstig zijn van verouderde applicaties of apparatuur naar modernere media.

Voordelen

We kunnen u met onze deskundigheid in het herstellen en converteren van tapes en met onze geavanceerde apparatuur helpen om gegevens te herstellen die eerder onherstelbaar waren. We slaan deze gegevens op in een toegankelijk mediabestand dat snel en effectief kan worden hersteld.

Belangrijke informatie wordt toekomstbestendig

Met ons herstelproces voor tapes kunnen we verouderde media omzetten naar een bruikbaar formaat.

Vermijd kosten van verouderde systemen

Maak gebruik van de service van OASIS voor het herstellen en converteren van tapes zodat u geen dure en verouderde systemen meer hoeft te behouden en te onderhouden.

Snelle en betrouwbare service

Onze experts op het gebied van tape recovery en tape conversie zorgen dat tapes binnen de afgesproken tijd worden hersteld en dat de gewenste data wordt geleverd.

Voldoen aan de eisen van de wetgeving

Wanneer klanten een juridische of wettelijke verplichting hebben om hun gegevens te bewaren, biedt onze tape recovery en tape conversie een betrouwbare methode om aan deze eisen te voldoen.

Efficiënte workflow

Onze deskundige teammembers kunnen in korte tijd grote hoeveelheden historische gegevens herstellen en converteren. Ze kunnen zo een positieve bijdrage leveren aan bestaande bedrijfsprocessen.

Stroomlijn back-up processen

Waar organisaties hun gegevens op verschillende media hebben, hebben we de capaciteit om ze te consolideren in één enkel formaat naar keuze.

Proces

Het proces van tape recovery en tape conversie wordt aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Hieronder schetsen we een standaardproces.

Leden van ons tape recovery en tape conversie team halen de tapes die moeten worden hersteld of geconverteerd op bij uw kantoor, leverancier of op meerdere locaties, indien nodig.

Uw tapes worden veilig vervoerd in voertuigen met een GPS-systeem en worden naar ons faciliteit voor herstel en conversie gebracht.

De tapes worden bij aankomst op ons faciliteit voor herstel en conversie volgens de wensen van de klant hersteld en geconverteerd.

Zodra de tapes zijn hersteld en geconverteerd naar het gewenste formaat worden ze veilig afgeleverd bij de klant.

Opties

Tape to cloud

Deze cloudgebaseerde dienst haalt de gegevens uit back-up tapes en andere media, zet ze om in bruikbare bestanden en slaat ze op in een cloudgebaseerde oplossing – wat het herstel in enkele minuten mogelijk maakt.

Gegevensmigratie & -herstel

De conversie van gegevens die worden bewaard op media waar de herstelapplicatie of -apparatuur nu verouderd is, kan worden gemigreerd naar modernere media.

Wat onze klanten over ons zeggen

Samen hebben wij een groot digitaliseringsproject gedaan met een positief resultaat!

Hetty Snijders , Teammanager Logistiek FB

Lees de case study

We hebben een goede samenwerking waarbij OASIS goed heeft geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever. OASIS neemt verantwoordelijkheid en is een complexe uitdaging aangegaan. OASIS brengt het project tot een goed einde. Daar staan ze ook voor in, al kost het hun meer. Zij gaan voor een optimaal resultaat en hebben er een tevreden klant bij.

Martin Jochems , Informatieadviseur / Gemeentearchivaris voor Gemeente Apeldoorn

Lees de case study

OASIS is een betrouwbare partner voor archiefdigitalisering bij Viveste gebleken. Afspraken zijn helder en no-nonsense. Er wordt duidelijk gerapporteerd over voortgang en (on)verwachte situatiewijzigingen. Viveste heeft gekozen voor totale uitbesteding inclusief ophalen, schonen, indelen, scannen, overdragen. Met de komst van het digitale archief hopen we op korte termijn nog meer informatie en inzicht te kunnen ontsluiten naar ons (toekomstige)huurders en samenwerkingspartners.

Ton Könings , Programmamanager Proces en ICT Optimalisatie

Lees de case study

Dankzij de inzet en ondersteuning van OASIS is het digitaliseren van de papieren dossiers heel goed verlopen. Hierdoor is de patiëntenzorg niet belemmerd. Voor alle vragen was OASIS beschikbaar met een goed resultaat tot gevolg.

Marjan Duiven , Operationeel Leidinggevende polikliniek oogheelkunde Meppel

Lees de case study

Werken met externe ketenpartners vraag om inzicht in informatie. Hiervoor moesten cliëntendossiers digitaal beschikbaar zijn. Daarnaast is het thuiswerken sterk toegenomen. De coronacrisis heeft het thuiswerken extra versneld.

Marcel Duffhuis , Projectleider Digitalisering

Lees de case study

Ik ben de afgelopen drie jaar door een aantal bedrijven benaderd om mijn interesse te wekken. Toen OASIS mij benaderde, gaf hun persoonlijke, vriendelijke en efficiënte aanpak de doorslag. Met name hun toezegging om de Box-it groep verder te laten groeien en te managen.

Box-it

Tapes herstellen en converteren FAQ's

Als u gebruik maakt van de mediakluis van OASIS, kunt u erop vertrouwen dat uw kostbare informatie ook bij technische problemen of natuurrampen beschermd is en hersteld kan worden. De back-up tape rotatie service zorgt er bovendien voor dat uw gegevens regelmatig worden bijgewerkt.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul het onderstaande formulier in en één van onze deskundigen zal binnenkort contact met u opnemen.

Offerte aanvragen